Theaterkamp mei 2020 verplaatst naar 16 tm 19 Oktober

Het Theaterkamp wordt naar de herfstvakantie te verplaatst. We volgen het Corona-protocol voor jeugdkampen die nu geldig zijn. We houden de ontwikkelingen hierbij goed in de gaten. Heb je vragen? Stel ze ons gerust, wij zullen iedere vraag zo goed mogelijk beantwoorden.

Wanneer je je aanmeldt krijg je twee weken voor het kamp een kampboekje met alle uitleg en informatie.

Kinderen die zich al hadden ingeschreven blijven gewoon ingeschreven voor de herfst-vakantie. mocht je in de herfst-vakantie niet mee kunnen, dan is een terugbetaling mogelijk. Indien je in de herfst-vakantie graag mee wil op Theaterkamp dan kun je je nog steeds inschrijven.

Het Theaterkamp zit boordevol leuke activiteiten! Wat gaan we allemaal doen?

improvisatie toneel, teksttoneel, zingen, dansen, grimeren, jongleren, objecttheater, theatermuziek, verhalen vertellen, clownerie, theatertechniek, kampvuur, open podium en natuurlijk sluiten we af met een optreden voor publiek.

Het kamp is voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 t/m 21 jaar! Voor iedere leeftijd en ervaring is er genoeg te doen en te ontdekken. Het Theaterkamp is incl. eten/drinken/workshops en 3 overnachtingen. De jongste kinderen kunnen er voor kiezen om thuis te overnachten.

Inschrijven kan hier

Kamplocatie: De Uitkomst, Kleefseweg 29, 6599 AR, Ven-Zelderheide

previous arrow
next arrow
Slider

inschrijven voor 1 oktober 2020

100,-incl.
  • Inclusief 3 overnachtingen, eten en drinken